tirsdag den 23. juli 2013

Sequels

Ganske vist føler jeg ikke den samme tilknytning til chick-lit som jeg har gjort tidligere, men der jo lige dem, der er blevet gjort til nærmest uomgåelige. Og nu kommer der nye!

Jeg opdagede i går, måske lidt sent, at Lauren Weisberg har skrevet en opfølger til The Devil Wears Prada. Den tror jeg ikke at jeg havde set komme - jeg havde i hvert fald ikke troet at begejstringen for den nyhed ville være så stor, men for pokker, den er også solgt godt med denne tekst:


The hotly-anticipated sequel to The Devil Wears Prada - the million copy bestseller that took the world by storm Available in gorgeous glossy yellow or ever-fashionable black Everything's in place for the season's hottest launch: Tall latte (with two raw sugars)? Check. Gucci trench (draped over desk)? Check. Outrageous, unreasonable demands? Check. Andy has just turned thirty and is an incredibly successful magazine editor, working closely with her best friend Emily, another Runway survivor. She's about to get married - life's on track and she's been careful to stay clear of Miranda Priestly, her dreadful first boss. But Andy's luck is running out. Miranda Priestly isn't the kind of woman who hides in the background. She's back...and more devilish than ever.
(Gardners)

Nu er det ikke fordi at jeg var vildt og inderlig fan af den første bog (jeg er nok lidt mere til filmen), men jeg synes da uden tvivl at den var underholdende læsning, til trods for at jeg havde set filmen inden jeg læste bogen. Det er nok uundgåeligt at jeg også kommer til at læse Revenge Wears Prada - The Devil Returns.


Men, Lauren Weisberger er ikke alene om at producere nye bøger med samme hovedpersoner. Helen Fielding er godt i gang med det samme. Det er sikkert ikke den store nyhed mere, men jeg er stadig lige begejstret. Bridget Jones - Mad About The Boy udkommer til efteråret og jeg glæder mig så vildt og inderligt meget. Disse bøger nød jeg rent faktisk, trods den milde skuffelse over at de ikke var helt ligeså sjove som Nynnes Dagbog. Jeg tror endda jeg havde regnet med at de var endnu sjovere, men jeg skulle nok bare indse at de tilhører en anden kategori. Hvordan jeg skal forholde mig til at der både kommer en bog mere og en film mere, det ved jeg ikke. Men hvor er det fantastisk!

Helen Fielding er dog ikke meget for at fortælle noget som helst om, hvad hendes nye Bridget-bog skal handle om. Så vi må leve i spændingen.
Fangirrrrl.


2 kommentarer:

  1. Jeg glæder mig også enormt meget til det næste afsnit i Bridget Jones' liv. Jeg har det dog lidt svært med at bogen efter sigende skulle indeholde online-updates fra Twitter o.lign. - nok mest af alt fordi, jeg altid har forbundet Bridget bøgerne med rendyrket 90'er nostalgi.

    SvarSlet
  2. Det bliver spændende at se modtagelsen af Bridget Jones. So far har jeg ikke travlt med at læse toeren, men det kunne jo være :-)

    SvarSlet