torsdag den 24. oktober 2013

Bukket under for hypen

Jeg kan ikke holde til at en hype opstår og jeg ikke er med. Så nu har jeg købt den. Digtsamlingen alle taler om. Min første digtsamling! Jeg er spændt på det.

12 kommentarer:

 1. Jeg er spændt på at høre hvad du synes! Jeg har det som regel lige omvendt med hype - hvis det bliver for stort, så gider jeg slet ikke være med ;) Men lige med den dér bog, så kunne jeg godt tænke mig at vide noget mere...

  SvarSlet
  Svar
  1. Man kan både begejstres og forarges af hypes - det er fantastisk! ^^

   Slet
 2. Svar
  1. Den er tilbage in business :D

   Slet
 3. Jeg ved sgu ikke helt med ham Yahya dér.. Han har nogle gode pointer, men på den anden side kan man godt høre han kun er 18 år lidt uerfaren og så synes jeg der er så mange der har taget hans ord og vendt og drejet dem for, at få det til at passe til deres egen sag.. Jeg så et interview/indslag med ham i søndags og jeg synes sgu han er lidt for arrogant! Svinder både dem der roser ham og kritisere ham, 'familien danmark kan ikke relatere til det jeg siger..' Det ved jeg sgu ikke helt om jeg gider være med på...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig til at se hvordan han fremstår i digtene. Har faktisk slet ikke set eller læst noget om den. Kun hørt om den fra kunder og kolleger :)

   Slet
 4. Jeg bliver altså også nødt til at læse den. Først tænkte jeg, at den var der da ikke rigtig noget i, men så blev den jo totalt hypet! Så nu må jeg altså vide, hvad det hele drejer sig om. Dog venter jeg nok til, hypen har lagt sig en smule - ellers bliver jeg sikkert bare skuffet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Neij, man skal da have den imens hypen er aller størst! :D haha. Jeg regnede heller ikke med at jeg skulle have den. Men så havde vi en på disken med en let bukket forside, som nogen stensikkert ville vælge fra af den grund. Så den hapsede jeg.

   Slet
 5. Hype, hype, hype! Jeg elsker hype - der MÅ være noget om hype! Jeg vil også læse den. Skriv hvad du synes. Du skal. HYPE!

  SvarSlet
 6. Dén står også øverst på min ønskeliste til jul! Jeg vilvilvil læse den!

  Det sjove er, vi på mit skoleblad havde kontakt til Yahya allerede i august, hvor vi knap nok selv anede, hvem han var. Og nu er alt omkring ham eksploderet og hypet helt voldsomt; det gør dog også det hele liiidt mere spændende, synes jeg!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, hvor skægt - det er lidt sjovt, når det er inden det kulminerer helt!

   So far er den altså også rigtig god.

   Slet