lørdag den 6. juni 2015

FIFTY SHADES 2.0


Forstå mig ret - er man en del af Fifty Shades bølgen, så er det her nok den bedste nyhed siden frozen yoghurt ... men for en som mig, der læste bogen (jeg stoppede efter den første) og set filmen (jeg så hele filmen) og på det grundlag har dømt sig selv ude af den fandom, så er det ... wauw. Really?! Mere? Er det samme historie som den første bare fortalt af Christian Grey, eller kunne hun koge hele trilogien ned til én bog, når vi slipper for at komme ind i skallen på Anastacia Steele?


My mind is blown.
Husmordaller version 2.0 is coming.

8 kommentarer:

 1. Jeg tror det bliver interessant! ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Gad vide om der også kommer en film :D

   Slet
 2. Jeg havde lidt lyst til at tude, da jeg hørte den nyhed første gang... Også hver gang jeg bliver mindet om den. Jeg forstår det ikke. Men det vækker åbenbart folks nysgerrighed alligevel... bare en lille smule.

  SvarSlet
  Svar
  1. Har du hørt det om, at manuskriptet blev stjålet? det lyder som det vildeste PR stunt! Jeg fangede i hvert fald mig selv i at blive nysgerrig...

   Slet
  2. Ja, så overskriften. Hver gang noget leaker eller bliver stjålet tror jeg ikke på det længere, fordi det simpelthen sker så ofte efterhånden. Men blev jeg også nysgerrig? Selvfølgelig. Løber jeg ud for at købe og læse bogen, når den udkommer? Probably not.

   Slet
  3. Haha! Nej, du ligger i kø hele natten for at få det første eksemplar! :D

   Slet
 3. ... til dem, der gerne vil læse mom-porn, men ikke orker Anastacia Steeles indre dialoger ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var utrolig præcist beskrevet!

   Slet